zondag 30 maart 2014

Hoe maak jij jezelf gelukkig?

Hii, Je zit even in een dipje en je weet niet meer hoe je verder moet. Dat heeft iedereen wel eens.
Maar door deze tips voel je je misschien net even iets gelukkiger.


1. Uit een onderzoek van de Britse universiteit bleek dat als je minimaal 7 porties groente of fruit eet per dag, je je gelukkig én gezonder voelt. 2. Moet je blokken voor dat moeilijke proefwerk dat je morgen hebt? Geen zorgen. Koop een zonnebloem en zet hem op je bureau. Het is bewezen dat als je een zonnebloem op school of je werk neerzet, je er meer plezier in krijgt.
3. Gewoon lekker rondhangen met je huisdier ontspant je volledig en verlaagt zelfs je bloeddruk. Plus, je krijgt er een boost van andere dieren gelukkig maken/zien.
4. Geef complimentjes! Zoals je bij 3 al las, als je andere mensen gelukkig maakt word je zelf automatisch ook gelukkig.
5. Steek een geurkaars aan, doe comfortabele kleding aan en zak even lekker onderuit. Ontspanning is heel belangrijk, en je mag jezelf best wel een keertje belonen nadat je een goed cijfer had voor dat moeilijke proefwerk.
6. Eet chocola! In chocola zit namelijk een stofje dat je gelukkig maakt. Maar hey - niet de hele reep, hoor! Een stukje is zat.
7. Ga sporten! Van sporten word je gelukkig, het is goed voor je en je valt af. En vergeet niet: hoe lang wilde ik nou een strakke kont en een platte buik?
8. Ga inspirerende en positieve blogs lezen en misschien fleurt het je dat op!

Geen opmerkingen: