woensdag 5 maart 2014

Je toekomst in DIY.

Hoi, De toekomst heeft altijd iets magisch. Je kijkt er naar uit en je weet misschien wat je te wachten staan maar natuurlijk niet altijd. Wat super handig is om een toekomst boekje bij te houden, dan kan je afstrepen wat je hebt gedaan en natuurlijk zo nog kan bijhouden wat je wilt doen met vrienden of familie. Hier kan je natuurlijk een heel uitgebreid boekwerk van maken maar een leuk tumblr achtig boekje is natuurlijk niet verkeerd! Als je er dus een leuk tumblr boekje van wil maken ben je hier natuurlijk op het goede adres! De foto's heb ik van http://lastdaysofspring.blogspot.nl/ omdat ik zelf geen foto's kan maken en foto's natuurlijk super handig zijn!

Benodigheden:
- Mini boekje van de Action. (Ongeveer op A6 Formaat).
- Decoratie tape van de Action/Hobby winkel.
- Een pen om dingen op te schrijven.
- Decoratie/Knutsel spullen.
- Uitgeprinte leuke quotes voor in de toekomst.

Je kan nu het boekje gaan versieren met de spullen die jij het leukste vindt en natuurlijk helemaal jou stijl is. Het leukste is om de quotes voorop het boekje te doen zodat je dat als eerste doet.

De inhoud van het boekje ligt natuurlijk helemaal aan jou en is jou keuze, Het leukste is om bladzijdes te doen met over zoveel jaar. Dan zet je boven de pagina over 20 jaar.. en dan heb je bijvoorbeeld een kind of wil je dit graag doen of heb je natuurlijk dat al gedaan. Dit is natuurlijk helemaal jou keuze.

Ook erg leuk om te doen is tussen de bladzijdes een dagboek bij te houden wat je nog in de toekomst wil gaan doen of wat er in het verleden is gebeurd, dat is erg leuk voor later.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en misschien met een ander gezicht de toekomst in kijken, Groetjes Marit.

'De toekomst lacht je toe en ga naar die lach toe'

Geen opmerkingen: