dinsdag 11 maart 2014

Shoppen in de primark overleven.

Hey,
De een vindt de primark top en de ander kan het uitkotsen.
Maar hier heb je tips om het te overleven!

- De juiste en goede stemming.
Als je echt de pest hebt aan alles, shoppen en nog veel meer dingen zit je niet bij de Primark op het goede adres, Je moet er juist met goede moed heen gaan en met een glimlach op je gezicht want dan kom je ook met een glimlach weer buiten!

- Makkelijke en draagbare kleding.
Bij de Primark gaat het vooral om makkelijke kleding. Er zit vaak niks speciaals aan. De Primark is gewoon een makkelijke kleding dus bereid je je er niet voor dat er super vette kleding is maar meer op basic en makkelijk.

- Kledingmaat op de hangers.
Weet je het zeker dat dat je goede maat is. Je herekent het wel. Maar bij de primark staat de maat op de hangers dus hoef je ook in de kleding te kijken wat voor maat het is, Super handig natuurlijk!

- Primark tas.
Bij de ingang van de winkel zijn van die handige tassen die je kan gebruiken om je spullen in te doen, dat scheelt natuurlijk veel omdat je niks hoeft vast te houden behalve de tas. Deze moet je daarna wel weer inleveren, dat is nou weer een nadeel maar je krijgt er weer een papieren tas voor terug!

- Prijzen.
De afgelopen tijd zijn de prijzen bij Primark omhoog gegaan. Het is nog steeds heel betaalbaar, maar soms is het net zo duur als H&M. Een vest kost al snel € 14. Bekijk de kwaliteit van de kledingstukken en vraag jezelf af of je bij andere winkels niet meer krijgt voor dat basic item. Andere niet-basic kledingstukken zijn vaak niet verkrijgbaar in andere winkels, dus die kun je natuurlijk wel meenemen als je het de moeite waard vindt.

- Daglicht.
Let wel op de kleur van het shirtje want als je het bij daglicht houdt kan het een andere kleur zijn of je ziet juist die vlek beter, dit is trouwens bij elke winkel.

- Twijfelen.
Bij twijfel moet je het niet doen. Als je twijfelt en je komt thuis en het shirtje is toch niet zo leuk zit je ermee.

Ik hoop dat jullie met deze tips/weetjes leuker naar de Primark gaan want er zijn natuurlijk ook gewoon super leuke dingen! Zeker even een bezoekje waard!

Groetjes,
Marit.

Geen opmerkingen: