vrijdag 12 juni 2015

5 fotografie tips voor bloggers.

Hoi,

Vandaag heb ik een artikel voor jullie voor bloggers. Bloggers maken natuurlijk foto’s bij hun artikelen maar hoe kan je nou het beste foto’s maken dat het er professioneel uit ziet. Ik behandel de tips voor jullie. Dus lees snel verder!

 
Een eigen foto die ik heb gemaakt.

Een witte achtergrond is essentieel. Zo ziet het er rustig uit voor de lezers en ook professioneler. Het ziet er rustiger uit en op het eerste oogoppervlakte ook.

 

Een afstandsbediening voor je camera. Dat kost natuurlijk ook wel wat maar je hebt er heel veel plezier aan. Want zo hoef je niet steeds heen en weer te lopen en dat kost dus minder tijd.

 

Daglicht is ook erg belangrijk. Kunstlicht kan natuurlijk mooi zijn maar brengt nooit de echte goede kleur over van wat je wilt fotograferen.

 

Accessoires maken je foto’s nog leuker. Gebruik bloemen of andere decoratie dingen wat het product heeft. Zo zijn de foto’s leuker om naar te kijken en brengt het gelijk de sfeer mee.

 

Effecten zijn ook niet onbelangrijk. Breng de effecten niet 100% aan anders is het niet de originele kleur meer en verpest het de foto.  

 

 
Succes met foto’s maken!

Geen opmerkingen: