woensdag 10 juni 2015

Girlscene Gastartikel | Kelly

* Dit artikel is in overleg gedaan met Girlscene *

Het festivalseizoen is begonnen! De kans is groot dat jij deze zomer ook een bezoekje gaat brengen aan een van de vele festivals die worden gegeven in ons land (of buitenland). Natuurlijk wil jij er op je best uitzien tijdens een festival. Ik laat je zien hoe je met simpele items een leuke festivallook in elkaar zet!

Denk aan het weer! De grootste fout die wordt gemaakt is dat je geen rekening houdt met het weer. Ook al is de weersverwachting nog zo goed, zorg dat je voldoende warme kleding bij je hebt! Dit is ook handig voor ’s avonds laat, want dan kan het flink afkoelen. Dit jaar zijn de oversized vesten helemaal hot! Stop er dus een in je tas voordat je weggaat.

Black, white and greyNormaal zie je in de zomer vooral kleurrijke prints en shirtjes, dit jaar is dat nét even anders. Dit jaar gaan we namelijk massaal voor de kleuren zwart, wit en grijs. Wél zo makkelijk, want wie heeft er nou geen zwarte broek in de kast hangen? Om je outfit net nog een pop of colour te geven is het leuk om een accessoire te dragen in een opvallende kleur. 

Ripped jeans
Als je dit jaar voor een lange broek gaat zit je altijd goed met ripped jeans. Dit zijn broeken met gaten erin. Je hebt deze jeans in heel veel verschillende soorten. Zo zijn er broeken die helemaal geripped zijn en broeken met maar 1 gaatje. Er is dus vast wel een ripped jeans die bij jou past!


Jurkjes en rokjes
Jurkjes en rokjes doen het altijd goed op festivals. Als je voor een jurk of rok gaat kies dan voor een midi of maxi lengte! Dit is wel zo fijn als je van plan bent om fanatiek te gaan dansen. Niemand wil jouw onderbroek bewonderen… geloof mij maar! Als je voor een jurk gaat is het leuker om een midi-jurk te kiezen, zo kan je toch nog een beetje been showen. Rokken zijn vaak het leukst in een maxi lengte, maar dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak!


Temporary tattoos
Ben je gek op tattoos maar wil je je niet voor altijd binden? Dan zijn temporary tattoos wat voor jou! Dit jaar zie je veel metallic tattoos op festivals. En zeg nu zelf, deze zijn toch veel leuker dan een armband of ketting? Je kunt de tattoos bijna overal kopen, wel zit er veel verschil in prijs! Dus als je een beetje research doet kan je goedkoper uitkomen!


Get your glasses on!
En vergeet natuurlijk je zonnebril niet! Dit is wel zo fijn voor je ogen. Dit festivalseizoen zijn de grote ronde zonnebrillen erg populair. Helaas kan niet iedereen met zulke ronde kijkers wegkomen. Let dus goed op welke zonnebril bij jouw hoofdvorm past! En weet je echt niet wat voor een zonnebril je moet dragen, met een pilotenbril zit je áltijd goed!


Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips en dat jullie natuurlijk een fantastische festivaloutfit creëren! Heb je nog niet alle items in huis voor een leuke outfit? En wil je het liefst niet te veel geld uitgeven? Dan is SuperSales een goede uitkomst! Deze website verzamelt alle aanbiedingen van jouw favoriete webshops op een pagina! Zo hoef je dus nooit meer alle webshops af te struinen naar de beste koopjes! Bekijk snel wat er nu in de sale is! https://www.supersales.nl/mode/dames 

Geen opmerkingen: