donderdag 25 juni 2015

How to: be happy

Hi allemaal,

 
Iedereen wil wel gelukkig zijn en van het leven kunnen genieten. Helaas kan dat niet altijd zo. Met een paar tips die ik je hieronder geef, wordt je een stukje gelukkig.

 

 
Denk allereerst positief. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Ook al gaat het maar om de kleine dingetjes. Ga eens positief naar het leven kijken en zie niet alles negatief in. Aan iets negatiefs zit altijd wel iets positiefs.

 
Wees ook goed voor jezelf. Trakteer jezelf soms op een lekkere chocolade reep als je het hebt verdient. Eet genoeg en drink ook genoeg of maak eens tijd voor jezelf. Een avondje in bad met een serie kijken en wat lekkers erbij. Zorg goed voor jezelf!

 
Wees meelevend naar andere mensen toe. Dit zou je zelf ook onwijs op prijs stellen als iemand dat voor jou doet. Ook krijg je sneller hulp naar je toe omdat de mensen dan ook jou eerder willen helpen. Samen sta je sterk.

 
Ga een keer iets leuks doen buiten huis. Een dagje naar het strand of lekker met vriendinnen gaan shoppen. Samen erop uit en bezorg elkaar een onvergetelijke dag, of misschien wel een weekend.

 

Je kunt natuurlijk niet altijd gelukkig zijn er zullen altijd wel tijden van verdriet zijn maar we geraken er altijd uit!

 

Smile, and be happy.

Geen opmerkingen: