maandag 29 juni 2015

Loopband leuker maken?

Hi,

Op naar de sportschool en op naar de loopband. Maar loopbanden zijn in het algemeen enorm saai. Je loopt namelijk nergens heen en je hebt steeds hetzelfde uitzicht. BORING! Maar met deze leuke vermaak tips die ik je ga geven, verveel je je zeker niet!

Bron: Google
 
Niet is fijner dan een fijne houding hebben. Dit zorgt allereerst voor veel minder spierpijn en het zorgt voor minder blessures. Zorg dat je je schouders niet gaat optrekken. Je ellebogen moeten een hoek van 90 graden hebben en je armen mee bewegen. Handen en polsen ontspannen en probeer zo recht mogelijk te lopen.

Zet je favoriete muziek en probeer mee te dansen. Overigens moeilijk met andere sportieve mensen om heen. Zo vermaak je je wel.

Je kunt eindeloos variëren en met een beetje creativiteit maak je de ideale work-out voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het rennen je elleboog naar de tegenstelde knie brengen of probeer je knieën zo hoog mogelijk te heffen. Dit maakt je work-out nog effectiever en leuker.

Focussen op je ademhaling is niet alleen leuk maar zorgt ook voor verlaging van je bloeddruk en hartslag. Maak er een soort spelletje van, 3 keer uitademen is 3 keer een stap of juist3 keer inademen.

Succes en veel plezier!

Geen opmerkingen: