vrijdag 26 juni 2015

Nadelen aan series kijken.

Hoi allemaal,

De afgelopen jaren is iedereen steeds meer into the series. Iedereen kijkt series, nou ja bijna dan. Maar aan series kijken zitten ook nadelen helaas. Die ga ik vandaag met jullie behandelen.

 
Bron: TUMBLR

De leukste mensen verlaten de serie. Dat is echt zo’n ergerpunt. Heb je net een leuk iemand in de serie en die verlaat na een paar seizoenen de serie..

 

Familie en vrienden die je verslaafd noemen terwijl je maar een paar series kijkt. Waarom..

 

Een cliffhanger die je niet verder kan kijken omdat of je hebt het te druk, of er bestaat geen nieuwe aflevering. Wat moet je dan? Wachten maar..

 

Als je de series vaker kijkt dan je vrienden en dus verder bent, geen spoilers mag vertellen en er niet over kan praten omdat hun nog niet ze ver zijn.

 
Bron: TUMBLR

Andersom kan het natuurlijk ook. Vrienden die verder dan je zijn en per ongeluk spoilers vertellen. Dat is pas irritant!

 

De herhalingen.. Je kijkt een paar afleveringen per dag dus je onthoud wel wat er de vorige keer gebeurde. Maar nog steeds komt er een herhaling.

 

Huiswerk maken en je kamer opruimen. Je herkent het wel. Nu kan je niet je favoriete serie kijken en moet je wachten totdat je weer tijd hebt. Frustraties!

 

Welke serie raad jij aan?

Geen opmerkingen: