zondag 14 juni 2015

YouTube kanalen op de zondag ochtend.

Hi allemaal,

Vandaag heb ik een artikel over YouTube. Welke YouTube kanalen zijn nou leuk om op zondag ochtend te kijken als je nog lekker in je bed ligt en langzaamaan begint wakker te worden. Ik deel ze!

 
Bron: YouTube

Anouk en Nanne is een YouTube kanaal vol gekke gadgets, lekker eten, sappig roddelnieuws en de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle! Een top kanaal om je zondag ochtend te beginnen.

 

Anna Nooshin is iemand die je echt nodig hebt op de zondagochtend. Iemand die veel mensen inspireert en allemaal leuke dingen doet in haar vlogs. Ik ben er fan van!

 

Cindy Lee is echt een Tumblr meisje. Ze maakt super leuke DIY’s en ze bewerkt haar video’s altijd super schattig. Ik word helemaal vrolijk van haar op de zondag ochtend.

 
Bron: YouTube

Als je een kanaal hebt waar je naar pratende lachende mensen wilt kijken, is Potkast op de zondagochtend zeker iets voor jou. Ze praten over van allerlei onderwerpen, hele gekke maar ook normale onderwerpen.

 

Op zoek naar iets met muziek, bij Stay Radical zit je op het goede adres. Ze maken covers op liedjes die in de hitlijsten staan of die nog maar net uit zijn. Een echt uptodate YouTube kanaal vol met hits.

 

Fijne zondag gewenst!

Geen opmerkingen: