dinsdag 7 juli 2015

Regen op een zomerdag.

Hi,

Zomer is hartstikke fijn maar in Nederland is het altijd een stukje minder leuk als in warme landen. Want wat nou als het regent, wat moet je doen dan? Vandaag ga ik een paar leuke dingen bespreken,

 
bron: Google

Voor de meest hand liggende tip is toch wel TV, YouTube en series. Vooral als je in bed gaat liggen met een lekker bakje popcorn. Je kan je prima vermaken.

 

Tijdschriften lezen is erg leuk. Je hoeft ze niet alleen te lezen maar je kan er ook leuke dingen uithalen en daarvan een soort DIY van maken. Twee vliegen in één klap.

 

Je nagels kunnen wel een manicure gebruiken. Ga een keer voor nailart inplaats van één laagje. Nailart is namelijk super leuk om te doen. Er staan genoeg tutorials op Instagram of YouTube.

 

Je kledingkast uitpluizen. Wat wil je nog aandoen en wat doe je liever weg. Ik vind altijd veel meer kleding dan dat ik dacht dat ik had. Enorm handig voor zomerkleding dus.

 

Ook kan je de kokkin uithangen. Recepten zijn overal te vinden. Leuk om een cake te gaan bakken en die te versieren met marsepein. Leuk om te doen en ook lekker.

 

Bijkomen in een warm band, heerlijk noemen we dat. Ondertussen nog even een serie meepikken. Heerlijk!

 


Wat doe jij op een regendag in de zomer?

Geen opmerkingen: