vrijdag 10 juli 2015

YouTube kanalen met meer abonnees.

Hi allemaal,

Vandaag een artikel over YouTubers. Ik ga een paar YouTube kanalen behandelen die veel meer abonnees verdienen dan dat ze op dit moment hebben. Misschien ken je er wel wat van!
Bron: Lieve Bertha
Allereerst Lieve Bertha. De jongens heten Koen en Rens en ze maken hele leuke video’s. Video’s waarin ze van alles uitvoeren, mensen vrolijk maken en op pad gaan. Er zit altijd een goede gedachte achter de video’s en ik kijk ze altijd met een glimlach.

De tweede is Susan H. Ze maakt covers op YouTube en heeft een onwijs prachtige stem. Haar stem is heel rustig en je wordt er ook heel rustig van. Ze covert van allerlei liedjes. Ik heb haar covers op repeat staan!

Derde aan de beurt is Anouk en Nanne. Een YouTube kanaal voor op de zondagochtend. Ze zetten elke zondagochtend een nieuwe video online, en dat is heerlijk wakker worden. Ze praten het nieuws bij en ze hebben van allerlei recepten. Heerlijk!
Bron: Anna Nooshin
Vierde is Anna Nooshin. Waarschijnlijk kennen de meeste van jullie haar wel maar ze is echt de perfecte vrouw. Altijd een leuk praatje en is echt onwijs knap. Ze maakt hele leuke video’s, en leert je van alles. Anna is zeker een aanrader.

BFL by sophie is nog niet bekend maar ze heeft echt zo’n leuk kanaal. Ze is nog niet zo heel lang bezig maar zo lijkt het wel. Ze weet allemaal hoe het werkt. Ze behandelt van allerlei onderwerpen, je kan er van alles vinden.

Welk YouTube kanaal vind jij dat veel meer abonnees verdient?

Geen opmerkingen: