zondag 2 augustus 2015

Auto verveel tips | Sanne (Gastartikel Girlscene)

Hee allemaal!

Gaan jullie ook op vakantie? En moet je je ook minimaal 1 dag in de auto vervelen? Ik heb wat tips! Succes niet gegarandeerd!


♥ Taal leren.
Ga je naar het buitenland? Dan kun je de taal van het land leren kennen in de auto, neem bvb een woordenboek mee of spreek zelf wat zinnen in op je mobiel en beluister ze in de auto zodat jij voorbereid bent.


♥ Schrijf een verhaalBegin aan een verhaal, wie weet ben je er wel heel goed in en schrijf je echt een spannend en leuk verhaal. Of schrijf samen een verhaal. Begin met de eerste zin en laat de ander de volgende zin schrijven. Geef zo het verhaal steeds door. Wedden dat hier grappige verhalen uit komen!


♥ Reisdagboek

Zelf heb ik ook een reisdagboek gemaakt, het is iets wat je leuk in de auto kunt doen. Neem een boekje van de hema mee en ga hem in de auto omtoveren tot een dagboek. Neem je etui mee met allerlei pennen scharen enz. en knip leuke plaatjes uit bvb de oude libelle’s van je moeder of oma.
 ♥ Filmpje kijken
Neem je laptop mee en kies een leuke film uit. Voor je het weet ben je al weer anderhalf uur verder! Je kunt natuurlijk ook je favoriete series meenemen.♥ Armbandjes vlechten
Maak leuke armbandjes onderweg! Knoop een paar felgekleurde touwtjes vast aan de stoelleuning voor je en maak gevlochten armbanden, of knoop leuke armbandjes. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer!♥ Tijdschrift/boek lezen
Neem een leuk boek of tijdschrift mee. Ook leuk om foto's te verzamelen uit tijdschriften om een eigen lookbook/moodbord te maken voor jouw kledingstijl.


♥ Klein zusje vervelend?
Is bijvoorbeeld je kleine zusje super vervelend. Koop iets klein voor haar waar ze superlang mee bezig is, zodat jij ook even tijd hebt om rustig muziek te luisteren.


Snacktime!
Neem veel lekker eten mee ik  wordt heel raar maar waar minder snel misselijk als ik zit te eten dus neem bvb zo’n klein zakje met die super kleine chipjes mee en ga dat super langzaam eten zodat je heel wat tijd verdoofd.

Notitie boekje meenemen                                                                                                                                               Koop een leuk boekje waarin je onderweg lekker in kan schrijven of tekenen . Je hebt tijd genoeg dus maak lijstjes. Maak bijvoorbeeld een bucketlist of ga kleding ontwerpen. Neem een etui mee met daarin pennen, potloden, stiften en kleurpotloden. Eventueel een schaar en een pritstift.


Succes & natuurlijk veel plezier :)

1 opmerking:

Kelly - Pluiskonijn.nl zei

Een boek lezen is best fijn, helaas word ik daar best misselijk van. Gewoon rustig wat lekkers eten en naar buiten staren.