woensdag 5 augustus 2015

Cadeautjes voor een YouTuber.

Hoi,

DYTG en VEED zijn al maanden voorbij, maar alsnog zie ik vaak voorbij komen op Sociale Media ‘Wat moet ik geven aan ze’. Je wilt een cadeautje geven aan je favoriete persoon waarvan je fan bent, wat is dan leuk om te geven? Vandaag ga ik een paar dingen behandelen.
 

 
 

Als eerste is een kalender leuk. Het hoeft niet perse een kalender te zijn met alleen maar foto’s van de persoon zelf, maar foto’s met fans is ook heel erg leuk. Zet er wat fans in, familie en vriendin van hem of haar. Zo kan hij of zij gelijk de kalender gebruiken.

 

Een notitieboekje met zoveel redenen waarom je fan bent van hem of haar. Heel erg leuk om te geven, en zo laat je ook zien dat je enorm fan bent. Voor de persoon zelf ook leuk om te lezen, en motiveert om dingen te doen.

 

Zijn of haar favo snoep kan ook altijd. Snoep kan eigenlijk altijd wel. Vraag op Twitter naar de favo snoep en geef dat. Heerlijk om te snoepen, eet smakelijk!

 

Wat iets meer tijd kost dan de dingen hierboven is een zelf gemaakte mok. Je kan gewoon een mok kopen bij de action, en speciale stiften ervoor. Nu kan je er van alles op schrijven, dingen wat met hem of haar te maken hebben, of juist gewoon een mooi patroon, zijn naam of een lief gedichtje.

 

Als je de persoon al een keer vaker hebt ontmoet, is het leuk om een fotolijstje te geven met foto’s van jou met hem of haar. Je kan er een lief gedichtje bij zetten.

 

Wil je iets namens een groep geven, kan je een notitieboekje of schriftje doen met allerlei lieve teksten van andere fans. Nu kan de persoon het allemaal gaan lezen, te lief!

 
 
Wat geef jij aan de persoon waarvan je fan bent?
 
 
Tot morgen,
Liefs.

Geen opmerkingen: