donderdag 13 augustus 2015

Inpaktips voor je koffer.

Hoi allemaal,

Heel leuk om op vakantie te gaan, maar zoals jullie weten brengt vakantie ook veel stress mee. Eén van die dingen is natuurlijk je koffer inpakken. Zware beslissingen over wat je wel en niet mee gaat nemen en past het wel in je koffer is de grote vraag. Pure wanhoop dat je past en dat je hem dicht kan krijgen. Om het een stukje makkelijker te maken, heb ik een paar tips voor jullie. Hopelijk hebben jullie er wat aan!
 
 
bron: GOOGLE
 
Oplader
Bewaar de oplader is een doosje (bijvoorbeeld in een brillenkoker) zodat je ze allemaal bij elkaar houdt. Niets is irritanter dan je oplader onderin je koffer te hebben terwijl je telefoon nog maar 1% heeft.

 

Oorbellen
Bewaar oorbellen ook in een soort bakje zoals een lege lippenbalsem. Oorbellen kwijtraken in je koffer is echt de grootste ramp ever.

 

Rietje
Doe een rietje om de uiteinde van de ketting. Zo zorg je dat je kettingen niet in de knoop raken en je daar weer uren mee zoet bent.

 

Rollen
Wat heel veel mensen doen, en een hele belangrijke tip is. Rol je kleding op inplaats van dat je ze vouw. Dit zorgt voor minder vouwen in je kleding en het bespaart je ook nog eens ruimte.

 

Poeder
Doe een wattenschijfje in een poederdoosje om te voorkomen dat de poeder breekt. Want het is super zonde als je poeder breekt natuurlijk!

 

Mini verpakkingen
In verschillende winkels, zoals de Hema kan je reisverpakkingen meenemen. Heel handig zodat je niet de hele fles mee hoeft te nemen.


Succes!

Liefs,
Marit

Geen opmerkingen: