dinsdag 18 augustus 2015

Tips voor ruimte in je kledingkast.

Hoi allemaal,

Het is weer 6:00 en dat betekent een nieuw artikel. Dit keer geef ik weer tips aan jullie. Heb je een kleine kledingkast, of teveel kleding voor je kledingkast. Vandaag heb ik tips voor jullie om ruimte te maken in je kledingkast. Je hebt nu vakantie, dus genoeg tijd om je kledingkast over hoop te halen.

 
BRON: blogger

Als allereerste kan je je kledingkast gaan opruimen. Want wat draag je nou echt, en wat juist niet. Wat kan je beter wegdoen en draag je nooit meer. Ik weet zeker dat er een hele vuilniszak weg kan, in ieder geval bij mij wel.

 

In de winter draag je geen zomerkleding, en in de zomer draag je geen winterkleding. Logisch natuurlijk. Nog logischer is het om kleding van de winter in een koffer te doen als het zomer is. Dat gebruik je namelijk toch niet, waarom zou je het in je kledingkast willen hebben als je het toch niet gebruikt voor een bepaalde tijd.

 

Wat je ook kan doen, is de binnenkant van je kastdeur gebruiken. Je hebt van zulke speciale rekken voor je schoenen bijvoorbeeld maar ook voor sjaals. Je kan bijvoorbeeld een spijker in de deur maken, of een soort van knop en daar alle sjaals of kettingen aan hangen. Wees creatief!

 

Je kan ook je schoenen onder je bed stoppen zodat niemand het ook ziet, en je meer ruimte hebt in je kledingkast. Nu gebruik je een andere plek om je schoenen te verbergen, handig toch?

 

Je kan ook kijken bij van allerlei doe het zelf zaken, of meubel zaken. Bij de Ikea heb je allerlei handige opbergdozen of andere dingen. Je kan daar vast terecht voor allerlei opbergproblemen.

 
 

Heb jij ook altijd te weinig plek voor je kleding?

Geen opmerkingen: