woensdag 2 september 2015

Redenen om een blog te starten.

Hoi allemaal,

Blogs worden steeds populairder en meerdere mensen gaan het doen. Begrijpelijk want bloggen is super leuk. Maar waarom zou je een blog starten, ik leg het uit!
bron: GOOGLE
De allerbelangrijkste reden is toch wel dat bloggen enorm leuk is. Je moet het natuurlijk zelf leuk vinden om een blog te starten. In het begin verdien je er geen geld mee. Voor veel mensen is dit niet motiverend, maar doe het voor jezelf. Vind je het zelf leuk, dan moet je het doen. Vind je het niet leuk en doe je het alleen voor het geld, overweeg het dan om het niet te doen.

Je kunt je passie delen met anderen die je blog lezen. Schrijf je over mode en beauty wat anderen ook interesseert dan is het leuk om daar samen over te gaan praten. Met bloggen lijkt het net of je tegen iemand praat en alsof je uren met die persoon aan het kletsen bent.

Je leert nieuwe mensen leren kennen die dezelfde passie delen, maar misschien ook wel een lezeres die je beter gaat leren kennen. Je krijgt nieuwe contacten en je kan bijvoorbeeld samen een keer iets afspreken of een artikel samen maken.

Bloggen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Sommige dingen die je niet weet, waarover je iets gaat schrijven, kan je opzoeken op Google of Wikipedia. Je leert daar ook weer van.

Dit is niet de belangrijkste reden, maar het is toch altijd wel fijn. Je kan geld verdienen met je blog. De eerste paar jaar waarschijnlijk niets, of heel weinig. Maar als je bekender wordt komt dat van zelf allemaal. Als je echt passie voor het bloggen hebt dan is dat geld natuurlijk mooi megenomen, maar het is absoluut niet de reden om te beginnen met bloggen.

 

Ben jij van plan om een blog te starten?


xo

Geen opmerkingen: