zaterdag 5 september 2015

Rondreis in Zweden | #3

Hoi allemaal,

Ik ben al een paar dagen terug van een ongelofelijk leuke vakantie. We hebben een rondreis gemaakt door Zweden. Het is een rondreis die een bureau al heeft uitgestippeld. (Klik hier voor de website van de rondreis). Je hoeft zelf verder niks te regelen qua overblijfplaatsen, dat doet het bureau allemaal zelf. Ook krijg je informatieboekjes en andere dingen zodat je ook geïnformeerd bent over wat je bij de plekken zoal kunt doen. Dit is al de derde keer dat wij zo'n reis doen via Buro Scanbrit en het werkt heel erg fijn.

Ik zou 3 dagen graag hiervan een kleine serie van willen maken. Gisteren is het tweede artikel al online gekomen, en maandag de eerste. We zijn er 20 dagen geweest (zondag tot vrijdag) dus elke dag ongeveer een weekje als artikel. Vandaag de laatste week, week 3.Op maandag gingen we weer reizen naar een nieuw plekje. Onderweg zijn we nog naar een skischans geweest en daar zijn we ook op geweest voor het mooie uitzicht. Je kon echt super ver kijken.
Op dinsdag gingen we naar een informatie centrum, soort van VV Kantoor maar dan in Zweden. Daar zeiden ze dat we naar een borduurwerk konden gaan van 40 meter lang. Dat was cadeau gedaan voor het zoveel jarig bestaan van Trondheim. Daarna gingen we naar een kleine boerderij met o.a. geiten en paarden. Ook hebben we daar een pannenkoek met spek gegeten. Die man maakte dat op open vuur met alleen meel en water. Het was super lekker, maar het vulde enorm.
 
 
Op woensdag gingen we langs mooie uitzicht punten waar je ook kon picknicken aan een picknick tafel. Het was een heel groot meer, en de lucht was ook erg blauw. Super mooi was het!
Donderdag was het weer de tijd om richting huis te gaan, richting de boot. Onderweg zijn we nog naar een soort bloementuin geweest waar ook van allerlei beelden waren. Helaas hadden we te weinig tijd om alles te bekijken.
 
 
En toen stonden we donderdagavond weer op de boot richting Noord-Duitsland. De boot heeft 11 decks, en op deck 11 heb je mooi uitzicht. Rond 22uur zijn we ook naar een soort show geweest waar twee mannen liedjes gingen zingen, erg grappig was dat.
 
 
In de avond hadden we ook nog super mooi uitzicht met de zonsondergang. Dit was een mooie afsluiting voor de vakantie. Vrijdag de hele dag terug gereden, en toen waren we weer in Nederland.
 
Het was echt een super leuke vakantie en ik heb genoten!
 
Liefs,
Marit

Geen opmerkingen: