donderdag 22 oktober 2015

Londen: Bus, Starbucks en veel reizen | Dag 1

Hey allemaal,

Vorige week ben ik met school 5 dagen geweest naar Londen. De komende 5 dagen krijgen jullie daar ook artikelen over. Elke dag heb ik een artikel over 1 dag want we hebben namelijk super veel gedaan. Vandaag dus dag 1, morgen dag 2.


Vanaf 7:00 in de ochtend al in de bus. We hebben heel lang in de bus gezeten want we gingen eerst naar Frankrijk toe om vanuit Frankrijk naar Engeland met de tunnel te gaan.


In Frankrijk moesten we heel lang wachten en bij de plek waar je moest wachten had je nog een gebouw met winkeltjes zoals een Taxfree shop, maar ook een Starbucks. Ik nam Pumpkin Spice Late. Heerlijk was die!

En toen waren we aangekomen in Engeland. We gingen namelijk met de tunnel naar Engeland en opeens kwamen we de tunnel uit, en waren we in Dover. Doorgereden naar Eltham, een wijkje in Londen waar de gastgezinnen waren en onderweg nog even gestopt.

De eerste dag was heel erg zwaar. We moesten uren lang wachten en uren lang in de bus zitten. Uiteindelijk kwamen we aan bij het gastgezin en hebben we heerlijk gegeten. Vroeg naar bed, want de volgende dag ging om 6:00 de wekker af.

Morgen dag 2!

Liefs,
Marit

 


Geen opmerkingen: