maandag 9 november 2015

Domienators dankzij Domien.

Hoi allemaal.

Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen dankzij Domien. Veel mensen die ik dagelijks spreek en waar ook in het groepsgesprek duizenden berichten per dag inkomen. Vandaag ga ik het hebben over dat groepsgesprek: Domienators.
 
 
Ontstaan
Het begon allemaal met dezelfde passie, Domien. Het is leuk om met mensen te kletsen als je fan bent van dezelfde persoon. En natuurlijk ook fangirlen. We besloten om een groepsgesprek aan te maken op Whatsapp. Deze bestond al sinds 23 december. Er kwamen op een gegeven moment veel nieuwe meiden in het gesprek, Tessa, Anne, Anne-Fleur en Eline begin mei. We gingen met zijn allen die konden naar 3FM toe waar Domien ook was en we hebben er een super leuke middag van gemaakt. We hadden voor die middag een aparte groepsgesprek aangemaakt omdat we anders zoveel spamden erover tegenover een paar andere meiden. Dat groepsgesprek bleef bestaan en dat zijn de Domienators. Nu ongeveer 185 dagen later bestaat het gesprek nog steeds en wordt er nog steeds dagelijks ingepraat. Op de nacht na, bijna elk uur.

Spraakopnames en foto’s
In de tussentijd dat we naar 3FM zijn geweest hebben veel van ons Domien nog vaker gemeet. Als een paar er niet bij konden zijn zorgden we er vaak voor dat er een spraakopname van Domien erin kwam. Domien heeft ook een paar keer foto’s gestuurd in onze groepsgesprek via een telefoon van iemand die bij hem was. Ook verschillende appjes die hij stuurde. Domien weet dus van onze groep af, hoe leuk!


Ons favoriete nummer.
 
Verjaardagen
Ook als iemand jarig is, zorgen we er altijd voor dat degene een felicitatie krijgt van Domien. Zelfs wat bij mij was gedaan, een hele verjaardagsvideo van iedereen van de groep en daarnaast ook nog Michiel, Tjitse, Herman en Beau. Super lief vond ik dat!

Volgende keer meeten
We spreken nog weleens af met een paar van de groep maar na die ene keer nooit meer met de gehele groep. Het is heel moeilijk om te meeten met een groep van 8 man maar via www.datumprikker.nl hopen we dat dat een keer gaat lukken. Het lijkt ons namelijk zo leuk om een keer weer met de hele groep af te spreken. Gezellig!

Dit is echt een hele leuke groep en ik ben blij dat ik al deze lieve mensen heb leren kennen dankzij Domien! Want samen een passie delen, is één van de leukste dingen wat je kan overkomen als je fan van iemand bent.

 

Liefs.
Marit.

"Kusje doeg".

Geen opmerkingen: