dinsdag 17 november 2015

Serious Request 2015 | Geld inzamelen

Hey allemaal,

Een week vóór kerst sluiten 3 3FM dj's zich op in het glazenhuis op het Pancratiusplein in Heerlen om aandacht te vragen voor een stille ramp. De 3 dj's zijn: Paul Rabbering, Giel Beelen en Domien Verschuuren.

SERIOUS REQUEST 2015
Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen en de Centraal Afrikaanse Republiek. The Next Generation verdient een toekomstperspectief. Deze jongeren kunnen straks hun wereld vormgeven, maar daarvoor is opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Miljoenen kinderen en jongeren kunnen nu door oorlog niet naar school of een opleiding volgen. Onderwijsmateriaal is niet beschikbaar, er is geen geld voor scholing en scholen zijn verwoest.

Het rode kruis helpt door te ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren met; lesmaterialen, lessen en trainingen waarmee zij vaardigheden leren die ze op school, in een vervolgopleiding kunnen inzetten, hun entree op de arbeidsmarkt kunnen maken, werkervaring kunnen opdoen en een eigen inkomen kunnen verdienen.

DONATIE BOX
Voor deze stille ramp zamelen veel mensen in Nederland geld in. Ik ga samen met Renate geld inzamelen en wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen. 

Ga jij ook geld inzamelen voor Serious Request? Je kan op de website een donatiebox aanvragen, dat hebben wij ook gedaan.

KEEP THEM MOVING.

Liefs,
Marit.

 


Geen opmerkingen: