zondag 20 december 2015

Eettafel versieren met kerst.

Hey allemaal,

Over een paar dagen is het zo ver: kerst! De meeste mensen gaan gezellig met vrienden en/of familie leuke dingen doen waaronder eten. Vandaag ga ik een paar leuke tips behandelen waardoor jij je eettafel zo leuk mogelijk kunt versieren. Benieuwd welke tips ik ga geven? Kijk snel verder,
 
bron: GOOGLE

Kaarsen doen het eigenlijk altijd wel goed. Je kan kaarsen er neer zetten in verschillende potjes met nepsneeuw maar je kan het ook in een waxcinelichthouder doen, het is maar wat je zelf het mooiste vindt.

Naast de eettafel zelf kan je natuurlijk de ruimte ook versieren. Je hebt vast wel genoeg leuke kerstdecoraties die de kamer gezellig en kerstachtig maken. Hang verschillende dingen op maar zet ze ook ergens neer op een bijzettafeltje. Probeer van alle uit en maak het zo knus mogelijk.

Nog een kerstboompje :-). Dit idee is nog makkelijker te maken. Knip uit een mooie, rode servet een kerstboom en knip er een 'houdertje' voor het bestek uit.

Naast de kerstboom die waarschijnlijk in de ruimte staat kan je gebruikmaken van een nog een kerstboom maar dan als houder. Knip uit een mooi roodservet (groen is ook mooi) een kerstboom. Knip er een sneetje in waar het bestek in kan. Nu heb je zelf een heel leuk houdertje gemaakt die je natuurlijk kan gebruiken.

Naast dat ik je tips geef, zijn er genoeg andere mensen die ook tips hebben. Hieronder zie je een paar YouTube video’s die je helpen met leuke kerst diys. Kijk snel verder,
 

 
Ik wens jullie alvast een hele fijne kerst toe!

Veel liefs,
Marit

Geen opmerkingen: