dinsdag 15 december 2015

Hoe kom je in de kerstsfeer?

Hey allemaal,

De kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat ook de meeste mensen in kerstsferen zijn. Maar hoe kom je nou echt in de kerstsferen? Vandaag ga ik een paar leuke tips behandelen hoe jij nou echt in de kerstsferen kan komen. Benieuwd? Kijk snel verder,
 
Kamer
Breng je kamer in de ultieme kerstsferen. Breng kerstlichtjes in je kamer en zet een kleine kerstboom neer. De kerstboom hoeft natuurlijk niet meteen een echte te zijn maar het kan ook een kleine neppe zijn. Breng andere leuke kerstdecoratie dingen aan en zorg dat je kamer gezellig is met warme kleuren en veel kussens op je bed.

 
 
 
 
 
Spotify
Zet een leuke kerst afspeellijst aan in de kerstsferen. Spotify heeft enorm veel kerst afspeellijsten maar ook andere afspeellijsten waardoor het heel gezellig wordt. Spotify heeft een enorm veel aanbod aan afspeellijsten dus er zal vast wel wat bij zitten wat bij jou past.

Warme dranken
Om ook in de kerstsfeer te komen kan je ook gebruikmaken van lekkere warme dranken zoals koffie en warme chocolademelk. Ik word er altijd enorm warm van en ik krijg er altijd zo’n warm gevoel van. Heerlijk zo in de avond laat!

 
Wat doe jij eraan om in de kerstsfeer te komen?

 
Groetjes,
Marit

Geen opmerkingen: