zaterdag 5 december 2015

Wallen en donkere kringen voorkomen.

Hey allemaal,

Iedereen heeft weleens wallen of donkere kringen onder de ogen en al helemaal in zulke drukke donkere dagen. Vandaag ga ik jullie een paar tips geven om wallen te voorkomen. Misschien hebben jullie er wat aan!
 
bron: TUMBLR
IJsklontjes
Ik denk dat je deze tip wel kent: ijs zorgt ervoor dat je wallen verminderen. Wat je moet doen is een ijsklontje wikkelen in huishoudfolie en dat moet je bewegen over je wallen. Door de kou trekken namelijk bloedvaten onder je ogen samen, waardoor het vocht wordt afgevoerd.

Banaan
Een banaan bevat veel kalium. Kalium zorgt ervoor dat je wallen verminderen. Heb je veel last van wallen? Eet dan vaker een banaan als tussendoortje.

Theezakjes
Theezakjes kun je op twee manieren gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om een lauwwarm (kamille) theezakje op je ogen te leggen en dit 20 minuten in te laten trekken. Ook kun je een theezakje kort in de vriezer leggen. Hierdoor krijg je weer een frisse look.

Vitamines
Door een tekort aan ijzer wordt je huid bleker. Hoe bleker je huid, hoe meer je wallen of donkere kringen opvallen. Vitamine C, K, B6 of B12 kunnen zorgen voor minder opvallende wallen.

Crèmes en maskers
Crèmes en maskers kunnen wallen verminderen, vooral wanneer ze koud zijn. Leg je crème of masker in de koelkast. Let er wel op dat niet iedere crème of masker geschikt is om in de koelkast te leggen.

Camouflage
Heb je nog steeds last van donkere kringen of een verdikking van de huid onder je ogen? Dan kan je altijd concealer gebruiken om de wallen te verbergen. Zorg dat je concealer een kleur lichter is dan je foundation.

Hoe verberg/verminder jij je wallen?

Liefs,
Marit

Geen opmerkingen: