zaterdag 2 januari 2016

2016 super maken.

Hey allemaal,

2016 is alweer een paar dagen begonnen maar de vraag is: hoe maak jij van 2016 een super jaar? Heel moeilijk want je weet nooit wat voor dingen je tegen komt maar vandaag ga ik een paar tips geven hoe jij het zo geweldig mogelijk kan maken. Benieuwd welke tips ik ga geven? Kijk dan snel verder,
 
 

Doelen
Als allereerst kan je doelen gaan stellen. Wat voor dingen wil je gedaan hebben voordat 2017 weer begint. Misschien wil je wel aan een nieuwe studie beginnen of juist harder werken voor school. De doelen die kan  je opschrijven in een notitieboekje en elke keer er naar kijken of juist het boekje in december er weer bij pakken. Wat jij het prettigst vindt.

Doen
Om de doelen van hierboven te gaan bereiken moet je het echt gaan doen. Just do it! Heel mooi al die doelen stellen maar dan moet je ze ook verwezenlijken. Geen excuus gebruiken maar doe het gewoon. Achteraf ga je heel trots op jezelf zijn en natuurlijk geeft dat een enorm goed gevoel. Go for it!

Jij
Doe dingen die jij zelf leuk vindt. Zorg er niet voor dat je je door anderen laat beïnvloeden. Als jij doelen hebt die jij wilt doen moet je je niet door anderen laten tegenhouden. Jij weet zelf wat voor jou het beste is. Maak 2016 echt jou jaar.

Forget 2015
Heb je in 2015 een naar jaar gehad en kijk je vaak terug op die dingen. Vergeet alle nare dingen en focus je op de leuke dingen uit 2015 en al helemaal de leuke dingen in 2016. Geniet van het leven en blijf niet stil staan bij de dingen die je in 2015 zijn overkomen waar je niet blij mee bent geweest. 2015 is history.

Geloven
Misschien heb je wat ups en downs maar zorg er voor dat je altijd weer up raakt. Het is moeilijk om dat te doen maar blijf geloven in de doelen en blijf vooral geloven in jezelf. Zonder zelfvertrouwen kom je niet ver dus blijf hopen. Wees trots op jezelf als je een doel hebt bereikt. Be proud of yourself!

Ik hoop dat 2016 helemaal jullie jaar wordt. We gaan ervoor met zijn allen!

 
Liefs,
Marit

 

Geen opmerkingen: