zaterdag 9 januari 2016

3 producten tegen droge benen.

Hey allemaal,

Niets is irritanter dan hele droge benen of armen maar hoe kan je dit nou voorkomen dat ze voortaan niet zo droog zijn? Vandaag heb ik drie dingen waardoor je benen niet meer zo droog zijn. Benieuwd welke dat zijn? Kijk snel verder:

bron: Yves rocher

Melk
Het klinkt misschien gek om melk op je huid te smeren, maar het schijnt hartstikke fijn te zijn voor droge benen. Pak een kom erbij en haal de melk maar uit de koelkast! Het werkt heel simpel: je hoeft alleen maar vijf minuten lang een doekje in de melk te dopen en dit op je benen aan te brengen. Waarom het werkt? Melk bevat ontstekingsremmende eigenschappen die de jeuk van je droge benen wegneemt.

Olie
Olie is hartstikke fijn voor droge benen. Je hoeft niet bang te zijn dat je een uur moet wachten voordat het in is getrokken, want tegenwoordig wordt lichaamsolie zo gemaakt dat het binnen no time intrekt. Wel zo fijn! Je kunt een shower oil gebruiken (wel oppassen dat je niet uitglijdt onder de douche) of na het douchen een speciale olie op je huid aanbrengen. Wedden dat je droge benen daardoor goed gevoed worden?

Bodylotion
Wie niet van olie houdt kan ook bodylotion gebruiken om droge benen tegen te gaan. Op de foto hierboven zie je de Lipid-Replenishing Lotion met haverextract voor de zeer droge huid. Deze lotion is fijn omdat het geen minerale olie bevat, wat ideaal is voor meiden die dit ingrediƫnt willen skippen in huidverzorging. Je kunt ook een bodylotion of body butter gebruiken om je huid mee in te smeren. Let er wel op dat er weinig tot geen parfum inzit, omdat de meeste droge benen hier juist nog meer van gaan jeuken.

 

(bron: girlscene)

 

Heel veel liefs,

Marit

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik vergeet vaak te smeren als ik uit de douche komt of als ik opsta. Nu gebruik ik bodylotion voor onder de douche en dat is echt super handig. Alleen waarschuw ik wel voor uitglijden. Dit kan je voorkomen met de hulpmiddelen van een antislip mat en na gebruik goed schoonmaken.