zondag 3 januari 2016

Fanstory over Domien.

Hey allemaal,

Esmee had het over wattpad dat er veel fanfictie verhalen staan maar ik vroeg mij af of er ook eentje over Domien ging. Heel weinig verhalen gingen over Domien dus ik besloot een leuk fanstory te maken over Domien en een meisje Puck die de dag van haar leven heeft. Kijk snel verder wat ze allemaal beleeft en don’t judge me op mijn schrijfstijl en spelfouten.
 
bron: TC
'Goedemorgen allemaal' zegt de lerares terwijl de leerlingen binnen stromen. Iedereen gaat rustig op zijn plaats zitten. De een pakt de boeken al en de ander blijft net zo lang op zijn telefoon zitten totdat de lerares aangeeft dat de les begint. De bel gaat en dat betekent dat de les is begonnen. De lerares loopt rustig naar voren en begint iets te mompelen. Ze mompelt steeds meer en op een gegeven moment is ze verstaanbaar. 'Vandaag hebben wij een bijzondere gast in ons midden maar als eerst wil ik vragen of Puck naar voren wil komen' verteld ze. Puck staat op en loopt naar voren terwijl ze onrustig om haar heen kijkt. De lerares draait Puck om met haar gezicht naar het bord en zegt 'Niet kijken totdat ik het zeg'. Heel zachtjes gaat de deur van het klaslokaal open en er komt een man met donker haar, donkere ogen en een baard binnen lopen. Stukje voor stukje komt hij steeds dichterbij Puck. Als hij bij Puck aankomt tikt hij haar op de schouders en fluistert 'Draai je eens om'. Puck draait zich meteen om en slaat haar handen voor haar mond. Het is Domien Verschuuren, haar idool. Meteen knuffelen ze met elkaar maar Puck trilt nog enorm van de schrik. 'Schrikken hè' zegt Domien lachend terwijl hij een arm om haar heen legt. Puck knikt volmondig ja en probeert woorden uit haar mond te brengen. 'Hoe, huh, wat is dit' mompelt Puck naar Domien. 'Omdat jij mijn grootste fan bent leek het mij leuk om je te verrassen' verteld Domien met vol glorie. Puck krijgt meteen een glimlach om haar gezicht 'Voor mij?' zegt ze. 'Ja, voor jou' lacht Domien. Puck begint meteen te blozen en kan het niet geloven. Domien, speciaal een verrassing voor haar! 'Wij gaan nu met de auto richting Hilversum en daar gebeuren nog veel meer leuke dingen' verteld Domien. Puck begint steeds meer te blozen want wat heeft ze hier veel zin in. Puck loopt naar haar tafel toe en legt haar spullen in haar tas. Haar agenda met een foto van Domien eerst en daarna haar aardrijkskunde boeken. Ze zegt dag tegen haar vriendinnen en loopt samen met Domien naar haar kluisje. Snel pakt ze haar jas uit haar kluisje en doet de jas aan.

Domien pakt zijn autosleutels uit zijn jaszak en zegt 'Volvo V40 heb ik bij mij'. Meteen begint Puck te giechelen, die auto kent ze wel. Samen lopen ze naar de auto toe terwijl Puck nog zwaait naar haar klasgenoten die stiekem naar buiten kijken. 'Stap maar in' zegt Domien en doet snel de deur open van de auto. Puck stapt in en legt haar tas op schoot. Domien loopt om de auto heen maar haalt eerst iets uit de kofferbak. Puck kan niet goed zien wat hij er uit haalt maar als Domien instapt ziet ze al wat het is. Domien heeft roze staafjes meegenomen voor onderweg. Dat zijn snoepjes die ze allebei enorm lekker vinden. 'Hier, eet maar' zegt Domien 'speciaal voor onderweg gekocht'. Domien rijdt de snelweg op en haalt snel een vrachtwagen in. 'Hoe gaat het met je' vraagt Domien aan Puck. Puck antwoord 'Ja, prima'. Domien zet de radio iets harder want John Mayer wordt gedraaid op de radio door Michiel. 'Ah, mooi' zegt Domien 'vandaag wordt nog beter'. Puck is al een beetje bekomen van de schrik en vraagt 'Wat gaan we precies doen?'. Domien lacht 'teveel om op te noemen, ditisdomien voorbereiden, uiteten, radio programma maken, vloggen etc'. Puck wordt steeds enthousiaster en krijgt een glimlach op haar gezicht. "Over twee honderd meter linksaan houden" geeft de TomTom aan. 'Dit liedje is zo leuk' zegt Puck dus Domien draait de radio weer een stukje harder. Let it go van James Bay wordt gedraaid.

Een half uurtje verder komen ze eindelijk aan in Hilversum, oftewel de mediastad van Nederland. 'Dat duurde wel lang zo'n ritje' zucht Domien 'Maar was wel enorm gezellig'. Puck lacht en knikt ja. Rotonde afslag en dan rijden ze het mediapark op richting BNN. 'Hier moeten wij zijn' zegt Domien terwijl hij zijn auto netjes tussen de lijntjes parkeert. Puck stapt de auto uit en doet haar tas om haar rug. 'Je mag je tas ook wel in de auto laten liggen' zegt Domien dus Puck legt netjes haar tas in de auto op de bijrijdersstoel. Domien doet de auto op slot en samen lopen ze het gebouw binnen. 'Etage 6' zegt Domien terwijl hij het aanwijst op de plattegrond. Na kilometers trapwerk zijn ze aangekomen waar ze moeten zijn. 'Here we go' zegt Domien en hij doet de deur voor Puck open. Meteen komt Bas Louissen aangelopen en geeft Puck een hand 'Bas Louissen' zegt hij. 'Puck' zegt Puck voorzichtig. 'Hier gaan wij een middagje de avondshow voorbereiden' zegt Bas en zegt daarna 'Wil je wat drinken?'. Puck twijfelt maar neemt toch thee. 'We gaan eerst de show van gisteren bespreken' zegt Domien 'wat vond je ervan?'. Puck knikt en zegt 'Heel leuk. Ook dat gesprek met Lisa en haar veehouderij vond ik erg leuk om te horen'. Ondertussen komt Bas aangelopen en heeft thee voor Puck meegenomen en koffie voor Domien. 'Dankjewel' zeggen Domien en Puck in koor en ze moeten allebei lachen. Bas pakt zijn laptop erbij en laat het draaiboek van vandaag zien. 'Mooi, moet goed komen' zegt Domien terwijl hij zijn eerste slok van zijn koffie neemt. Ondertussen is Chris Bergström er ook bij komen zitten 'Jij bent dus Puck' zegt Chris. Puck knikt en ze geven elkaar de hand. 'Ik hoor eigenlijk bij Frank maar ik kwam even hoi zeggen' lacht Chris. De hele ochtend hebben Bas, Domien en Puck gewerkt aan het avondprogramma met o.a. de teasers en talks maar ook welke liedjes ze gaan draaien. Puck mocht ook een liedje uitkiezen omdat de avond natuurlijk van haar is. Puck heeft gekozen voor Shawn Mendes met A little too much. Een heel gevoelig en rustig liedje maar die niet vaak op de radio wordt gedraaid.

'Laten wij gaan lunchen' zegt Domien terwijl hij wijst naar zijn maag die al de hele ochtend geluid aan het maken is. 'Gaan we doen' zegt Bas terwijl hij al is opgestaan. 'Waar doen we?' vraagt Domien. 'Luno Kitchen' zegt Bas met een vragend hoofd. Domien knikt 'Doen we'. Domien pakt zijn autosleutels en zegt 'Ik betaal' tegen Puck terwijl ze kijkt hoeveel euro ze nog in haar portemonnee heeft. Puck antwoord 'Oh, is goed. Thanks' en glimlacht naar hem. Met zijn drieën lopen ze samen naar beneden en pakken  de auto van Domien. 'Puck gaat voorin' zegt Domien tegen Bas en Bas moet lachen. 'Oké, oké' zegt Bas. Ze rijden met volle vaart naar Luno Kitchen en ze bestellen allemaal een broodje gezond met een glas drinken. Nadat ze het hebben opgegeten rijden ze weer terug naar het mediapark. Voordat ze uitstappen pakt Domien nog zijn camera erbij. 'Even vastleggen op beeld' zegt Domien. Domien verteld 'Ik zit hier met Puck en Bas in de auto en we hebben net heerlijk geluncht bij Luno Kitchen. Was het lekker?'. 'Ja!' roepen Bas en Puck tegelijk. 'Zo gaat dat dus' zegt Domien en stapt de auto uit. Samen lopen ze weer kilometers trappen en op de trap kwamen ze nog Sander tegen die Puck ook herkende. Weer aangekomen bij de 6e verdieping staat Tessel in de opening. 'Jij moet vast Puck zijn' zegt ze. Puck knikt ja en ze schudden elkaar de hand. 'Nou, ik ben Tessel en ik wil je graag een rondleiding hier geven. Wil je dat?'. Puck knikt ja en loopt meteen mee met Tessel. Puck krijgt een hele rondleiding door het gebouw en ziet alle backstage gebeuren. Na een half uurtje zijn ze weer terug bij Domien en Bas en er staat een enorm grote slagroomtaart met een foto van Puck en Domien samen op. 'Suprise' roept Domien terwijl hij een feestmuts op heeft en Bas bordjes en bestek komt brengen. 'Oej, lekker' zegt Puck. Snel snijdt Bas het in stukjes en legt één stukje op elk bord. Omdat de taart zo groot is krijgen andere mensen die er werken ook taart zoals Chris, Frank, Martijn en Renee. 'Goed geregeld' zegt Domien en geeft een klopje op Bas zijn schouders. Bas heeft namelijk de taart besteld en ontworpen. 'Bas en taart gaan goed samen' lacht Frank terwijl hij een stukje in zijn mond doet.

Na de taart op te hebben gegeten lopen zij met zijn drieën weer naar beneden. Het is namelijk ondertussen bijna half vijf geworden en ze moeten nog eten voor de show. Snel nemen ze Mac Donalds en eten dat op. Onderweg terug naar huis zegt Puck tegen Domien ‘heel erg bedankt voor vandaag. Ik kan het bijna niet geloven dat je dit hebt geregeld. Echt heel erg aardig’. Domien krijgt een glimlach op zijn gezicht en geeft Puck een knipoog ‘dat doe ik voor speciale gelegenheden’.

Aangekomen bij de Peperbus parkeert Domien de auto en met zijn allen lopen ze naar boven waar 3FM zit. ‘Doe alsof je thuis bent’ geeft Bas aan. Puck knikt en loopt samen met Domien naar de toiletten. ‘Hier moet ik toch wezen voor de toiletten?’ vraagt Puck en Domien knikt. Snel gaat Puck even naar de toiletten want ze is nog steeds zo zenuwachtig maar ze heeft enorm veel zin in de uitzending. Bas is ondertussen naar de andere studio gelopen waar Frank zit. Domien wacht op Puck zodat ze samen naar de studio kunnen lopen. ‘Ja, ik ben klaar’ zegt Puck en ze lopen samen naar de studio toe. ‘Hoe lang nog voordat we moeten?’ vraagt Domien aan Frank. ‘Ongeveer 40 seconden, maar misschien is het leuk als wij Puck het woord laten doen en doen alsof jij het bent. Maar de camera ook op Domien richten’. Domien is helemaal enthousiast en vindt dit een top idee. ‘Dit was Typhoon met Niet weglopen, het themalied van Serious Request die bij veel mensen in de smaak is gevallen’ zegt Frank ‘hoe vond jij die week?’. Puck weet niet goed hoe ze moet antwoorden maar zegt ‘Uitstekend, wel vermoeiend maar goed dat wij zoveel geld op hebben gehaald en dat voor het goede doel’. Bas schiet ondertussen in de lach net zoals Frank. ‘Mooi’ zegt Frank terwijl hij moet lachen. Nadat hij bijgekomen is van het lachen zegt hij ‘Ik had niet iemand aan de lijn die zijn hond kwijt was, misschien kunnen we doen als je hond iets leuks kan dat de avond van jou is?’. Puck kijkt Domien en Bas aan. Ze knikken allebei. ‘Is goed, doen we. Als je hond een leuk kunstje, mee kan blaffen met een bepaald liedje of iets anders gek, dan is de avond van jou’ zegt Puck. ‘Top dit’ zegt Frank en hij start het reclame blok in en gooit zijn koptelefoon af. ‘Heel leuk gedaan’ zegt Frank en geeft Puck een high-five. ‘Bedankt’ zegt Puck verlegen. Domien is ondertussen ook bijgekomen van het lachen en geeft Puck ook een high-five ‘als iemand maar een leuke hond heeft’ lacht hij. ‘Vast wel’ zegt Frank ‘honden kunnen meer dan katten’. ‘Daar heb je gelijk in’ zegt Domien en hij loopt naar de andere studio toe in een polonaise met Bas. ‘Dit is jouw plekje’ geeft Bas aan ‘ik zal even inloggen op de computer voor je, dan zorg jij voor de sociale media van vanavond. Eerst wel even laten zien wat je wil plaatsen hoor’ lacht hij. ‘Komt goed’ zegt Puck en neemt plaats op de stoel. Domien komt ondertussen aangelopen met een koptelefoon en die plugt hij in. ‘Hier kan je hem mee harder en zachter zetten’ legt Domien uit en hij draait aan een knop. Bas heeft ondertussen de computer opgestart en tweetdeck geopend. Puck zit om haar heen te kijken en vindt het zo bijzonder dat ze in de studio mag kijken. ‘Oke, ik moet even iets gaan doen’ zegt Domien en hij is aan het praten. Nadat Domien zijn koptelefoon heeft afgedaan laat hij het grote scherm zien aan Puck. ‘Hier komen alle appjes binnen, hier alle #3FM en soms zie je ook nog een videoclip’ verteld hij. Puck knikt maar stiekem wist ze dat al. ‘Ik ga zomenteen als eerste jouw liedje draaien’ zegt Domien ‘A little too much van Shawn Mendes’. Puck knikt want dat is namelijk het liedje wat ze graag wou horen. ‘Wil je wat drinken?’ vraagt Bas. Puck knikt en zegt ‘Ja, thee of water is wel lekker’. Bas loopt weg naar het keukentje en Domien en Puck zijn nog over in de studio. Puck kijkt steeds om haar heen. Het ziet er zo anders uit dan op de camera vindt ze. Shawn Mendes wordt ingezet en er wordt A little too much gedraaid. Domien blijft met zijn koptelefoon op luisteren net zoals Puck. Puck krijgt een traan langs haar gezicht. Ze vindt het zo’n mooi en gevoelig liedje. Domien ziet het meteen en loopt naar Puck toe en geeft haar een knuffel. ‘Het is zo’n mooi liedje’ verteld Puck. Domien knikt en begrijpt haar. ‘Ik snap je’ zegt hij. Bas komt heel voorzichtig binnengelopen met een bekertje water en twee koffie. ‘Alsjeblieft’ zegt hij tegen Domien en later ook tegen Puck. Domien gaat weer op zijn plek zitten en kruipt achter zijn mengpaneel. ‘Sorry voor de tranen’ zegt Puck tegen Domien en Bas. ‘Geeft helemaal niks’ zegt Bas en veegt over Puck haar schouders heen. Snel veegt Puck haar tranen weg. Huilen moet ze vooral niet doen denkt ze want ze moet juist blij zijn. Na Shawn Mendes draait Domien Chunky en ze worden meteen een stuk vrolijker. De hele avond heeft Puck mogen kijken bij de uitzending van Dit Is Domien en ze heeft ook zelf een paar tweetjes mogen typen en mogen versturen. Die tweetjes had ze meteen met haar eigen account geretweet. Paar minuten voor negen komt Roosmarijn de studio binnen. ‘Nog even een stukje doen?’ vraagt Roosmarijn aan Domien en hij antwoord ‘Ja, doen we’. ‘Freazy met Wolf Alice, op 3FM’ zegt Domien. ‘Heerlijk!’ zegt Roosmarijn ‘mag vaker op de radio’. Domien wordt helemaal enthousiast over wat Roosmarijn die avond in de studio heeft. ‘Heb jij Wolf Alice toevallig in de studio vandaag?’ vraagt hij aan Roosmarijn. Roosmarijn knikt ‘Ja zeker dat ik dat heb’. Domien start het reclameblok in maar voordat hij dat doet roept iedereen ‘APPLAUSJE VOOR JEZELF’. Puck doet dat thuis altijd maar eindelijk kan ze dat een keer in de studio met Bas en Domien doen.
 
‘Top uitzending’ zegt Bas met een tevreden gezicht. ‘Ja, mooi’ lacht Domien. Domien gooit ondertussen de blaadjes weg in de prullenbak en pakt zijn tas erbij. ‘Hoe moet ik nu terug naar huis gaan, trein?’ vraagt Puck aan Domien. Domien moet lachen ‘Neejoh! Ik breng je veilig weer terug naar huis’. Puck is opgelucht. Ze had geen idee hoe ze naar huis moest gaan en met wie. ‘Wat ben je toch weer een sociale jongen’ lacht Bas en houdt Domien zijn schouder vast. Ze moeten alle drie lachen. ‘Komt goed’ zegt Domien. Bas pakt ook zijn tas in en Domien ook. Puck sluit Tweetdeck af en de computer ook. ‘Kom, we gaan’ zegt Domien tegen Puck. Met zijn drieën lopen ze naar beneden toe. Bas moet de andere kant op dus ze nemen afscheid van elkaar. ‘Ik vond het leuk dat je er was, Puck.’ zegt Bas tegen Puck. Puck antwoord ‘Ik vond het ook heel erg leuk. Ik heb veel geleerd en een leuke dag gehad’. ‘Groetjes’ zegt Bas en hij loopt weg. Domien en Puck stappen de auto in en rijden weer een half uurtje terug naar de plaats waar Puck woont. Onderweg hebben ze nog een sing a long gedaan want Roosmarijn draaide veel meezingnummers die ze allebei kennen. ‘Heel erg bedankt voor vandaag’ zegt Puck als ze aangekomen zijn bij haar huis. ‘Graag gedaan’ antwoord Domien ‘we houden nog wel contact’. ‘Is goed’ zegt Puck en ze doet de autodeur open. Voordat Domien wegrijdt doet hij nog een handkusgebaar en toetert hij nog even. ‘Doei!’ roept Puck als ze bij de voordeur is aangekomen. ‘Doei lieverd’ zegt Domien als hij het raampje weer dicht doet. Domien doet zijn auto weer aan en rijdt het hoekje om. Puck heeft een ontzettend leuke dag gehad met haar idool Domien en Bas was er ook bij aanwezig. Puck bekijkt snel al haar foto’s die ze gemaakt hebben en brengt haar vriendinnen op de hoogte hoe het was. Door alle indrukken van de hele dag vergeet Puck haar make-up eraf te halen en valt op de bank in slaap. Wat een leuke dag was dit.

Dit was mijn korte fanstory.
I hope you like it!

Geen opmerkingen: