maandag 15 februari 2016

3 Hotspots in Zwolle.

Hoi allemaal,

Ik kom regelmatig in Zwolle om verschillende redenen. Soms om even met iemand af te spreken, om met de trein weg te gaan maar ook om te gaan shoppen. Zwolle is niet zo bekend om zijn winkels, maar er zijn veel leuke winkels te bekijken in Zwolle naast de bekende winkels zoals The Sting, Bershka en H&M. Vandaag ga ik eens wat hotspots laten zien uit Zwolle! En ja, Zwolle heeft ook hotspots!
 
Benieuwd welke 3 hotspots dit zijn? Kijk snel verder!
 

Bron: www.instagram.com/alwaysmarit

Kootuur Boetiek (Grote Markt 2)
De eerste hotspot in Zwolle ga ik behandelen genaamd Kootuur Boetiek. Dit is een gemixte winkel met eigenlijk twee gedeelten. De een heeft ervaring in de mode industrie en de ander heeft juist ervaring in het kapper en haar gedeelte. Als je dit mixt krijg je dus Kootuur Boetiek. Dit is echt zo’n typisch hipster winkeltje met van allerlei mooie interieur dingen en het interieur op zichzelf is al een leuk kijkje waard. Je kan naast de mode en het haar er ook nog terecht voor een heerlijk bakje koffie of thee.

LOFT (Koningsplein 11)
Loft is zo’n mooie winkel. Er zijn van allerlei mooie decoratie dingen en ook interieur. Loft is al een mooie winkel om gewoon even rustig te kijken en inspiratie op te doen. Zelf vind ik het heel leuk om te neuzen tussen hun leuke kaarten. Zo doe ik enorm veel inspiratie op en kan ik dat weer gebruiken voor van allerlei dingen, waaronder mijn blog. Loft is echt zeker een aanrader!

Villa Suikerberg (Potgietersingel 1A)
Dit is uitgekozen tot het leukste en fijnste terras van Zwolle en is ook gevestigd in een enorm mooi pand. Dit is een hele fijne plek als je even een kopje koffie wilt nemen of even genieten van de rust met een kopje thee. Villa Suikerberg is daar echt de ideale plek voor. Door de knusse inrichting heb je meteen het gevoel dat je thuis bent met je koffie en dat maakt het juist zo speciaal. Als je in Zwolle bent moet je zeker naar Villa Suikerberg gaan.
Bron: www.instagram.com/alwaysmarit

Daarnaast is het ook mooi om langs de mooie oude gracht te lopen en het oude gedeelte van Zwolle te bekijken. Zwolle is een mooie stad en het heeft een rijke historie. Zwolle is echt een stad die je moet bekijken en deze 3 beste hotspots af te gaan naast alle bekende winkels.

Groetjes,
Marit

Geen opmerkingen: