vrijdag 6 mei 2016

Random innerbeauty.

Hoi allemaal,

Vandaag weer een artikel met innerbeauty. Is dat een woord? Ja toch. Vandaag ga ik het hebben over veel verschillende onderwerpen die in mij opkomen en die ik even kwijt wil.
Je kan iedere dag wel gaan zeuren hoe slecht je dag is en wat voor baal dag je hebt, maar daar fleurt de wereld ook niet van op. Zie dingen van positieve kanten en ga altijd naar het positieve toe. Natuurlijk snapt iedereen ook wel dat je een baal dag hebt en dan mag je natuurlijk ook zeuren, maar dat is voor de medemens ook niks. Zie de positieve dingen in van die dag!

Blijf ook niet mokken met het feit dat je iets niet lukt. Als je er echt voor gaat, dan komt het zeker goed. Je hebt de touwtjes zelf in handen zeggen ze altijd. Als het niet lukt, probeer het later nog een keer en wie weet lukt het je dan wel. Als je iets leuk vindt moet je zeker niet opgeven. Jij bent degene waar het over gaat. Je kan het altijd nog een keer proberen, next time better.


Doe de dingen die je zelf leuk vind. Je moet niet dingen gaan doen omdat anderen het ook doen. Je moet je ook niet laten beïnvloeden door die personen. Als jij het leuk vindt om het te doen, dan moet je dat gewoon door blijven doen. Doe dingen die jou blij maken en niet anderen mensen. Jij bent de persoon waar het omdraait!

En weet altijd dat het beter gaat worden. Misschien is het je niet gelukt, heb je een baaldag of zie je het niet zitten, het komt goed. You'll be okay.

YOU CAN DO IT!

Liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: