maandag 6 juni 2016

Leuke cadeautjes voor je beste vriendin.

Hey allemaal,

De standaard cadeautjes zoals douchegel en shampoo kennen we wel, maar wat is nou leuk om te geven aan je beste vriendin. Vandaag ga ik een paar tips tegen voor je zodat je een leuk cadeautje voor haar hebt. Ben je benieuwd wat je je beste vriendin kan geven? Kijk dan vooral verder!

Bron: Tumblr

Foto op canvas.
Hebben jullie genoeg selfies en foto's met elkaar dan is een foto op canvas natuurlijk erg leuk om te geven. Als je weet dat je beste vriendin helemaal dol is op One Direction dan kan je natuurlijk ook een foto van One Direction op een canvas laten drukken. Wees lekker creatief!

Tijdschrift abonnement.
Is ze helemaal gek van de nieuwste celebs, de leukste DIY's of vindt ze het gewoon leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwe trends: dan is een abonnement op haar favoriete tijdschrift een heel leuk idee om te geven!

Scrapbook.
Maak een soort van scrapbook/logboek van jullie favoriete herinneringen samen. Je kan er lieve berichtjes in doen, screenshots van leuke oude Whatsapp gesprekken maar natuurlijk ook foto's. Wees hierbij ook lekker creatief met allerlei versiersels.


Dagje stad.
Neem haar lekker mee naar de stad en ga samen lunchen, shoppen en de stad verkennen. Je kan naar de dichtstbijzijnde stad gaan, maar je kan het ook groter aanpakken en er een dagje Amsterdam van maken. Samen hebben jullie de leukste lol!

Fotoshoot.
In plaats van haar mee naar de stad te nemen, kan je ook samen een fotoshoot gaan doen. Het hoeft natuurlijk niet professioneel maar je kan ook samen foto's gaan maken in een leuk parkje of bos. Je kan overal foto's gaan maken en het is ook leuk om die foto's dan weer te laten drukken op canvas.

Verjaardagsvideo.
Een video met allerlei lieve boodschappen van vrienden en familie, haar idool en andere mensen waarvan ze fan is. Heel erg leuk om te doen en dat gaat je vriendin vast heel erg leuk vinden!

Dagje pretpark.
Wat is er nou leuker om samen te gaan gillen in een achtbaan, nat te worden in de wildwaterbaan of mooi uitzicht hebben in een reuzenrad samen met je allerbeste vriendin. Maak er samen een leuk geslaagd dagje van!

Liefs,
Marit

Geen opmerkingen: