zondag 19 juni 2016

Leukste films voor in de zomer.

Hey allemaal!

In de zomer naar de bioscoop? Waarom niet! De bioscoop is een perfect idee voor op een regenachtige dag. Maar ook als het iets te warm is kun je prima vertoeven in een heerlijk koele bioscoopzaal. Deze zomer komen er een aantal leuke films en je hoeft je dus zeker niet te vervelen. Ben jij benieuwd welke films er allemaal uitkomen? Kijk dan snel verder.

bron: TUMBLR

Me Before You. (vanaf 16 juni in de bioscoop)
Zin in een echte drama film met een hoop liefde? Ga dan voor Me Before You. De hoofdrollen worden vertolkt door Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games). Kortom, een film met twee fantastische hoofdrolspelers, die moet haast goed zijn!


Now You See Me 2. (vanaf 9 juni in de bioscoop)
Heb jij deel 1 al gezien? Als je die hebt gezien dan weet je in ieder geval dat 2 ook wel de moeite waard moet zijn. De film gaat over vier illusionisten die allerlei spannende dingen doen en moeten doen. Spanning gegarandeerd.


The Family Fang. (vanaf 21 juli in de bioscoop)
Deze film gaat over een familie die van alles meemaakt. Er komt een familiereĆ¼nie in verband met een ongeluk, maar deze is allesbehalve gezellig. Benieuwd hoe dit afloopt? Dan weet je wat je moet doen!


Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden. Laat vooral weten naar welke film jij zou graag willen gaan, en natuurlijk of jij nog leuke aanraders hebt!

Veel liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: