vrijdag 17 juni 2016

Originele Vaderdag cadeautjes | www.cadeau.nl

Hey allemaal,

Vaderdag komt er weer aan en we mogen met z'n allen onze vaders weer in de watten leggen. Maar hoe kan je je vader nou in de watten leggen en wat zijn nou echt leuke cadeautjes om te geven? Want zeg nou zelf: de douchegel en shampoo is niet echt origineel.Iedereen kent de shampoo en douchegel wel, maar wat is nou leuk om je vader te geven. Zondag is het namelijk alweer zo ver: Vaderdag. Een perfect moment om iets leuks aan je vader te geven, maar wat kan je nou geven? Vandaag heb ik een paar hele originele cadeautjes voor hem in samenwerking met Cadeau.


De krabbelwekker. (Koop hem hier)
Een krabbelwekker? Ja, een krabbelwekker. Je vader hoeft nu niet wakker te liggen om het feit dat hij iets niet mag vergeten. Vergeet het gedoe met herinneringen in de telefoon, kladblaadjes en notitieboekjes. Je vader kan het gewoon schrijven op zijn eigen wekker. Bij het ontwaken wordt het memolicht verlicht, en 's nachts drukt hij eenvoudig op de wekker om de backlight functie te activeren.


De brillenhouder. (Koop hem hier)
Heeft je vader een bril en weet hij nooit waar hij hem neer moet leggen en slingert de bril het hele huis door? Je kan je vader dé oplossing geven voor dit probleem: een brillenhouder. Deze brillenhouder heeft een grappige vorm van een hoofd. De Moai brillenhouder is een schaalmodel van de bekende beelden op Paaseiland in de Grote Oceaan.


Magnetische organizer. (Koop hem hier)
Raakt jou vader alles kwijt zoals zijn sleutels? Net zoals de vorige optie kan je daarbij je vader helpen met een magnetische organizer. De magnetische organizer is een sleutel- en posthouder in één. Doordat de houder magnetisch is blijven je sleutels makkelijk aan de houder zitten. Ideaal dus, want hij is nooit meer zijn sleutels kwijt. Om het nog mooier en functioneler te maken is de houder aan de bovenkant gebogen en is daar ruimte voor de post. Twee in één dus!


Toilet borstel. (Koop hem hier)
Deze vond ik zelf erg leuk als grapje, maar het is natuurlijk ook erg functioneel. Richt het wapen op het toilet en schiet er op los met de borstel! Hoe actiever je schiet, hoe schoner je toilet. De toilet zal schoner zijn dan ooit, iedereen zal sneller de toiletborstel pakken.

Wat ga jij kopen voor Vaderdag? Dit zijn een paar leuke cadeautjes van de website Cadeau. Ik hoop dat jullie een hele fijne Vaderdag hebben en geniet ervan!

Veel liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: