zaterdag 23 juli 2016

Musthaves voor in je koffer.

Hey allemaal,

De zomer komt steeds dichterbij. De eerste mensen pakken al hun koffer in en vertrekken naar hun vakantieland, maar wat kan nou echt niet ontbreken in je koffer? Vandaag bespreek ik een aantal musthaves die je echt niet mag vergeten in je koffer.

Bron: TUMBLR

Reinigingsdoekjes.
Als eerste is een musthave die je niet mag vergeten: reinigingsdoekjes. Je kunt overdag een doekje gebruiken om je gezicht schoon te maken voordat je een nieuwe laag zonnebrandcrème aanbrengt of gebruik het om jezelf een beetje op te frissen. Zelf gebruik ik de doekjes van Kruidvat met lotion erin en die werken heel fijn. Ik vind dit veel handiger dan wanneer je een flesje met lotion mee neemt en aparte watjes. Dit is gewoon twee in één.

Wereldstekker.
Ervan uitgaan dat je jouw telefoonoplader overal ter wereld kunt gebruiken is een beginnersfout. Check daarom altijd voor vertrek wat voor stekkers je waar kunt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld in Engeland en landen buiten Europa vaak een wereldstekker nodig om je telefoon op te kunnen laden en je haartangen op te warmen. Op deze website weet jij waar je een wereldstekker nodig hebt.

Zonnebrandcrème.
Dit is natuurlijk heel erg voor de hand liggend, maar het is wel een product wat erg belangrijk is en vooral in de zomer. Je moet dus zeker een zonnebrandcrème in je koffer stoppen. Kies voor lichte en smalle flacons, zodat je die makkelijk in je tas en koffer meeneemt zonder dat het veel ruimte in beslag neemt of zwaar weegt. Je huid beschermen is erg belangrijk!

Washandjes.
Op je vakantiebestemming word je vaak voorzien van handdoeken, maar washandjes daarentegen... En dat terwijl washandjes juist op een warme bestemming goed van pas komen. Neem daarom voor de zekerheid washandjes mee in je koffer of koop wegwerp washandjes om goed voorbereid op pad te gaan.

Medicijnen.
Tot slot nog een belangrijk iets: vergeet niet om medicijnen mee te nemen. Je weet nooit wat er gebeurt namelijk! Wie weet krijg je intense hoofdpijn of maagpijn en dan is het vervelend als je niets bij je hebt om het tegen te gaan.

Wat neem jij altijd absoluut mee in je koffer en vergeet jij nooit?

Veel liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: