maandag 4 juli 2016

Tips om je koffer in te pakken.

Hey allemaal,

Zoals je gisteren las, gaf ik je tips wat zeker niet mag ontbreken in je koffer. Nu je de spullen bij elkaar hebt is de vraag 'Hoe kan je het beste je koffer inpakken?'. Vandaag geef ik je tips hoe jij het beste je koffer kan inpakken. Ben je benieuwd welke tips ik je geef? Kijk dan snel verder.

Bron: TUMBLR

Kleding oprollen.
Deze tip ken je vast wel, want deze tip komt overal voorbij. In plaats van je kleding neer te leggen, is het beter om je kleding om te rollen. Hiermee bespaar je enorm veel ruimte, en zo past er meer in je koffer. Ook wat een voordeel is, is dat je kleding minder snel kreukelt.

Kies gericht.
Kijk goed naar welke bestemming je gaat. Denk hierbij aan het weer, hoelang je weggaat, en dat soort dingen. Het is zonde om veel te warme truien in je koffer te doen, terwijl je naar Spanje gaat waar het op dat moment 30 graden is. Pas hierop je bagage aan. Vergeet het ‘misschien heb ik het nodig’ om vervolgens alles in je bagage te stoppen, maar kies gericht.

Inpaklijstjes.
Hier maak ik zelf ook vaak gebruik van: inpaklijstjes. Het is heel handig om een inpaklijst te maken en bewust na te denken over wat je echt nodig hebt. Je kunt een lijstje met de hand schrijven, maar tegenwoordig zijn er ook online inpaklijsten te vinden. Bewaar deze lijst ook voor volgende vakanties.

Cosmeticaproducten.
Neem niet veel cosmeticaproducten mee. Deze producten nemen enorm veel ruimte in beslag en zijn behoorlijk zwaar. Vul je koffer het liefst met kleine flesjes en koop kleine verpakkingen. Waarschijnlijk kun je op je bestemming grotere verpakkingen kopen als dat eventueel nodig is.


Boeken.
Op vakantie lezen veel mensen. Ikzelf niet, maar aderen wel. Boeken in je koffer zijn enorme gewichtige ruimtevreters. Bedenk welk boek echt mee moet in je koffer of koop er eventueel een paperbackversie van. Je kan ook eventueel een e-reader meenemen of een tijdschrift, want die zijn veel lichter.

Waardevolle spullen.
Laat echt waardevolle spullen zoals juwelen en sieraden en spullen waar je aan gehecht bent zoveel mogelijk thuis. Dat betekent minder zorgen en voorkomt dat jouw vakantie daardoor niet in het water kan vallen. En berg waardevolle spullen op in een kluis of bedenk een goede plek waar anderen het niet snel kunnen vinden.

En dan nu tips voor het inpakken:
1. Leg een paar dagen van tevoren je koffer op je bed.
2. Verzamel alle spullen aan de hand van het inpaklijstje.
3. Kijk serieus of u dat allemaal echt nodig hebt en begin met inpakken.
4: Pak slim en ergonomisch: rol kleding op, leg zware dingen onderin en lichtere spullen bovenop in je koffer.
5: Stop je toilettas in een plastic zak voor het geval er iets gaat lekken.

Ik wens jullie in ieder geval heel erg veel succes met het inpakken en een hele fijne vakantie toegewenst.

Liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: