maandag 1 augustus 2016

Beautytips voor in de zomer.

Hey!

De zomer is vol in de gang, en we kunnen heerlijk liggen in de zon en bruin worden. Maar om er nu voor te zorgen dat je goed de zomer doorkomt, geef ik je vandaag een aantal beautytips voor de zomer. Ben je benieuwd welke tips dat zijn? Kijk dan snel verder voor de tips.

bron: WE HEART IT

Waterproof make-up.
Als je van plan bent om naar het strand of zwembad te gaan, of een activiteit waar water aan te pas komt te ondernemen, draag dan waterproof make-up. Vooral mascara dat bestand is tegen water is essentieel, als je niet wilt dat het uitloopt en je eruit ziet als een panda.

Huid rust geven.
Het is enorm goed voor je gezicht om soms even een break te nemen van je dagelijkse make-uproutine. Mijd een week lang al je usual beauty producten zoals make-up, maar ook cleanser en crèmes. Was je gezicht in plaats daarvan met kokosnoot olie!

Zachte handen.
Gebruik af en toe een fijne scrub of handcream, door het gure winterweer kunnen je handen namelijk droog zijn geworden. Met deze quick fix kun jij deze zomer weer de felste nagellakjes dragen zonder je te hoeven schamen voor droge handen.

Vermijd de föhn.
In de zomer is je haar vaak wat droger, door de warmte. Het is dan ook aan te raden om je haar zo min mogelijk te föhnen, met warme lucht. Heb je een föhn die ook koude lucht blaast, dan kun je hier je haar prima mee drogen.

Bronzer gebruiken.
Een andere manier om je huid te behouden van rimpels, is door helemaal niet in de zon te gaan. Maar hoe word je dan bruin? Door een bronzer te gebruiken. Het bespaard je de hitte van de zon, de zweetdruppels en de verbrande huid.

Ik wens jullie een hele fijne zomer toe!

Veel liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: