maandag 22 augustus 2016

Haat onder fans.

Hoi allemaal,

Samen ben je fan van een bepaald iemand, maar onderling kan er vaak haat zijn. Jaloezie is misschien het goede woord, maar waarom eigenlijk? Het is toch juist fijn om met elkaar dezelfde passie leuk te vinden en te praten over de persoon waarvan je fan bent.Misschien is het inderdaad jaloezie en het iemand anders niet gunnen van de leuke dingen die hij of zij heeft. Als je elke dag jaloezie hebt, snap ik dat daar lastig mee om te gaan is, maar respecteer elkaar. Misschien kan jij je idool net iets minder vaak ontmoeten, dan de persoon waar je jaloers op bent, maar je moet daarmee leren omgaan. Hoe moeilijk jaloezie ook is.

Natuurlijk is het fijn als je het goed kan vinden met andere fans, maar het is toch fijn om met iedereen goed om te kunnen gaan want zo is het fan zijn ook een stuk leuker. Fan zijn is inderdaad leuk, maar jaloezie wat minder.

De enige tip die ik mee wil geven is: respecteer elkaar. Je bent fan van dezelfde persoon dus jullie kunnen praten over dezelfde dingen, maar als je alleen opzoek gaat naar haat dan gaat het niet goed.

Deel de liefde met elkaar en wees lief tegen elkaar.

Liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: