dinsdag 23 augustus 2016

Kamer tumblrproof maken.

Hey allemaal,

Soms is het al heel moeilijk om je kamer netjes en schoon te houden, maar laat staan dat het er allemaal leuk uit moet zien. En dan wil je eigenlijk ook nog dat het praktisch is. Wat zijn wij als meisjes toch verschrikkelijk moeilijk! Tumblr, We Heart It en Pinterest geven je zoveel inspiratie, dat als je de inspiratie ziet, je meteen je kamer wil ombouwen. Maar hoe kan je dat nou het beste en zo goedkoop mogelijk doen? Vandaag ga ik het daar over hebben!

bron: TUMBLR

Kleur geven.
Je begint met de basis. Heb je een vrij grote kamer? Dan kan je werken met een donkere kleur. Meestal is het mooi om één muur een kleur te geven. Zo houd je de kamer interessant. Bij een kleinere kamer is het mooi om juist alles licht te houden. Zo lijkt de kamer optisch wat groter.

Thema bedenken.
Bedenk eerst een thema voor je kamer. Het is heel handig om een thema te bedenken, zo weet je als je nieuwe dingen wil aanschaffen voor in je kamer of het een goed idee is of niet. Scroll een beetje door Pinterest en vind een thema dat goed bij je past. Denk na wat wil bereiken met je kamer.

Accessoires gebruiken.
Je maakt of kraakt je kamer met accessoires, dus kies ze zorgvuldig uit. Less is more, denk na wat je écht wil. Misschien is het niet waar je meteen aan dacht, maar een plant in je kamer is altijd leuk! Van een kleine cactus tot een grote palm. Planten zorgen voor leven in je kamer!

Lampen gebruiken.
Speel met lampen, je hoeft niet altijd een grote lamp te hebben, je kan ook kiezen voor meerdere kleine lampjes. Zo creëer je een fijne sfeer. Bedenk wel dat je goed licht moet hebben om te studeren of om je make-up (heel belangrijk) te doen.

Ik wens je in ieder geval heel erg veel succes!

Liefs,
Marit

Geen opmerkingen: