zaterdag 13 augustus 2016

Tips tegen bad hairday.

Hoi allemaal,

Iedereen kent het weleens: heb je een belangrijke dag, maar je haar werkt niet mee en je hebt een bad hair day. Hoe hard je dan ook kan gaan huilen en boos zijn, je haart blijft nog steeds hetzelfde. Vandaag deel ik met jullie tips hoe je een bad hairday tegen kan gaan. Ben je benieuwd wat je er tegen kan doen? Kijk dan snel verder voor de tips.

bron: TUMBLR

Geen heet water.
Was je haar niet met te heet water. Heet water zorgt er namelijk voor dat de natuurlijke beschermende oliën weggespoeld worden en dat gekleurd haar sneller vervaagd raakt.

Spray tegen pluizig haar.
Gebruik een spray om pluizig haar te voorkomen. Niet is zo erg als een sprieterig kapsel waarbij de plukken een eigen leven leiden. Een spray tegen pluizig haar biedt vaak de oplossing omdat het een verzorgende werking heeft.

Niet te vaak wassen.
Was je haar niet te vaak. Ook het te vaak wassen van je haar kan resulteren in een bad hairday, omdat je kapsel zo sneller beschadigd kan raken. 3 á 4 keer per week is eigenlijk het maximum.

Shampoo voor krullend haar.
Gebruik een shampoo voor krullend haar. Ook wanneer je van jezelf geen krullend haar hebt, is een krulshampoo ideaal om een bad hairday te voorkomen. In tegenstelling tot andere shampoo’s zit in deze namelijk een olie die ervoor zorgt dat krullen niet droog en pluizig worden. En is droog en pluizig haar niet dé oorzaak van slechtzittend haar?

Babypoeder.
Gebruik babypoeder. Ja ja, je leest het goed. Naast babyolie is ook babypoeder geschikt voor ons. Babypoeder zorgt er namelijk voor dat je lokken springerig en volumineus worden. Schud wat poeder in je handen en kneedt het in je haren voor een liftend effect.

Heel veel succes met je bad hairday, en het komt wel goed.

Liefs,
Marit.
X.

Geen opmerkingen: