zaterdag 3 september 2016

Cadeautjes die origineel en persoonlijk zijn.

Hoi allemaal,

Je vriend of vriendin is binnenkort jarig, maar je hebt geen idee wat je wil gaan kopen. Een standaard beautypakket met douchegel kent degene wel dus je wil wat origineler. Vandaag ga ik een paar leuke cadeautjes behandelen die je aan je vriend of vriendin kan geven.

bron: GOOGLE

Telefoonhoesje met foto
Zit degene telefoon op zijn of haar telefoon, dan is het leuk om een telefoonhoesje te geven. Om het nog persoonlijker te maken kan je er een foto op doen. Een foto waarvan de persoon fan is, een lieve quote, of een foto van jullie samen. Ook kan je gewoon een leuke Tumblr achtergrond gebruiken en daarvan een hoesje maken. Wees zo creatief mogelijk hiermee.

Strippenkaart voor een koffiezaak
Toen ik laatst in de Coffee Company was zag ik opeens dat ze dit aanbieden en het lijkt me erg handig en leuk! Elke keer als je er komt en iets te drinken bestelt, hoef je alleen je strippenkaart te pakken. Leuk voor iemand die van koffie houdt. Ik gok dat je dit bij meerdere koffiezaken kan doen, zoals Starbucks of Costa.

Herinnering CD
Je kan een cd maken met alle liedjes waar je samen een bepaalde herinnering bij hebt. Je kan er een boekje bijdoen met bij elk liedje een bijpassende bijschrift. Je kan liedjes doen waar jullie elkaar hebben leren kennen, jullie favoriete meezing jam voor in de auto of gewoon een nummer wat jullie allebei grijs draaien. Je kan gewoon een cd kopen bij de Action en daar de nummers op branden. Het leuke is, is dat het ook lekker goedkoop is.

Foto op canvas
Dit heeft ook weer te maken met een persoonlijke foto. Je kan een foto op Canvas laten maken bijvoorbeeld bij de Hema of Kruidvat. Je kan een foto samen laten afdrukken en dan kan je vriend of vriendin die op zijn of haar kamer hangen.


Open wanneer
Deze is niet heel erg origineel meer, maar wel heel lief om te geven. Je gebruikt hiervoor verschillende enveloppen en daar schrijf je op wanneer de persoon het mag open maken. Bijvoorbeeld 'Open wanneer je een knuffel nodig hebt' of 'Open wanneer je vrolijk bent'. Je kan er zoveel maken en dat in een doosje stoppen. Elke keer als ze zich blij, verdrietig, vrolijk of alleen voelt kan ze één van je brieven lezen.

Memory jar
De laatste tijd is dit heel populair en daarom misschien niet heel origineel meer, maar ik kan vertellen dat het echt superleuk is om te krijgen! Wat ik zelf weleens heb gedaan is een grote box kopen (bijvoorbeeld bij de Action) en dan briefjes met herinneringen erin doen en daarnaast allemaal kleine cadeautjes of dingetjes om te proeven. Je hebt waarschijnlijk al een heleboel dingen in huis!

Eigen tijdschrift maken
Via Lady Glossy kun je zelf een magazine samenstellen met persoonlijke verhalen en foto's. Heel leuk om te krijgen, maar ook om te maken! Wees hier zo creatief mogelijk mee. Je kan ook van die leuke invul  verhalen erin maken, zodat ze naast het lezen, ook nog leuke dingen kan doen. Een puzzel met dingen die met jullie te maken hebben. Je kan er van alles mee!

Weet jij nog leuke cadeautjes die origineel zijn? Laat ze achter in de reacties!

Liefs,
Marit.

Geen opmerkingen: